lördag 16 februari 2013

Ljust igen...

Hejsan!
Nu var det väldigt längesen jag skrev något här på bloggen. Jag har inte riktigt haft energi och lust. Antar att det är en kombo av vinterns mörker, lite brist på inspiration och jobbet som tagit mycket kraft mm. Men härligt att då kunna surfa in på era fina bloggar och få en dos av andras energi, inredning och fina bilder. Förra veckan blev det ett besök på möbelmässan i Stockhoms också, många fina möbler och ny inspiration.
Så skönt att äntligen ljuset är tillbaka. Ljust på morgonen när man åker till jobbet och fortfarande ljust när man kommer hem. Och snart är våren och den värmande solen här också... Visst känns det härligt?!
Imorgon kommer jag visa lite bilder från vår vardagsrumsrenovering som vi gjort i vinter. Först ut blir fondvägg av liggande råspont. 
Önskar er alla en härlig lördag! Kram Anna

3 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Ibland har man inte orken och då skall man inte skriva heller, kan bli så fel och lusten försvinner helt..

Råspontsvägg har vi med i vårt nyrenoverade vardagsrum =) Så snyggt!!

Ha nu en fin lördag..

Kram Mia

Handgjorda drömmar sa...

Kul att ha dig tillbaka! Spännande att få kolla in fondväggen :)
Kram Marie

Marie maräng sa...

Hej Anna!

Kul att höra att det är bra med dig. Jag känner precis som dig.. och många fler med oss. Det är ingen lätt tid om man inte gillar den mörka tiden. Man tappar orken och energin men som tur är så kommer ljuset och många andra saker med den.. att ladda med.

Idag har vi turen att solen är på besök och allt känns genast lättare.. har laddat med diverse vårblommor i kruka för att förhöja känslan att våren snart knackar på dörren.

Önskar dig en fin helg med förhoppningsvis lite sol!
Kram Marie