söndag 2 december 2012

Just nu...

...pågår renovering av vårt vardagsrum. Ska om en stund ge mig på en andra målning av murstocken och sen ska ett av fönstren få ett sista lager färg.

Ska bli så härligt med ett nytt fräscht vardagsrum. Alla ytskickt fixas till. Nya fönsterbräden, smygar och foder, taket får ny färg och nya taklister därtill. Golvet ska slipas och behandlas, tapeter ska upp och fondvägg i trä ska det bli.

SÅ därför har här inte blivit något adventspyssel! Men adventsljusstakar har jag riggat i alla fall och första ljuset tändes till frukosten. :-)

Nej nu ska sätta fart!!! (Man får passa på under de ljusa timmarna på dygnet). Det är såå kul! Återkommer med bilder i nästa inlägg. Så återkom gärna till "20-talshuset" snart igen om ni är intresserade av hur uppfräschning av en fiskbensparkett kan bli eller hur en fondvägg med liggande panel kan göras.

Ha en fin söndag alla! Kram Anna

5 kommentarer:

Marie maräng sa...

Så spännande ser framemot att se resultatet ;)

Önskar dig en fin vecka och ta det lugnt i julstressen.

Kram Marie

Anette sa...

Ja det blir spännande att se=)
Kram/Nettan

♥ Carina ♥ sa...

Önskar dig en fin julhelg!
Kram kram

Anonym sa...

Hej!
Jag har "hittat" din blogg idag! Vad kul att läsa er renoveringsresa och hur du fyndar möbler som du målar och fixar till. Jag är precis likadan.. Jag bor i ell hus från slutet av 1920 talet i Skara. Fortsätt blogga på..nu närjag hittat hit! Häls Maria i Skara

Marie maräng sa...

Hoppas allt är bra med dig!

Kram Marie