söndag 1 maj 2011

mycket Trädgård - lite Blogg
Det har inte blivit mycket bloggande sista tiden. Det fina vädret som kom innan Påsk och fram till igår Valborgsmässoafton har jag varit mest i trädgården när jag varit hemma och ledig. Det har varit så kul att städa upp efter vintern liksom. Jag har krattat löv, rensat i rabatter och buskar, klippt och sågat bort döda kvistar och grenar och lagt täckbark kring buskar och träd. Hjälpsått gräsmattan på några ställen och planterat lite blommor. Sen har det varit sköna fikapausar i solen också då och då .
Jag hämtade lite stenkross en dag också, som ni ser på bilden bakom mig. Det ska vi ha till plattläggning runt altanen, för att få en avgränsning mellan singlet under altanen och gräsmattan. Inte så kul jobb att lägga plattor tycker min sambo, men men han biter ihop och tar en liten bit i taget :-)
Otroligt vad grönt allt blivit på bara någon vecka. Bilden här är tagen under påsk och nu idag en vecka senare är allt lysande grönt.

Men nu verkar det som det tyvärr ska bli lite mer normal temperatur för årstiden så då blir det nog lite mer tid till bloggande. Önskar er alla en bra vecka! Kram Anna

7 kommentarer:

Zink & vita ting sa...

Ja vi har verkligen haft unerbart väder!
Klart att man ska vara i trädgården då!!!
Vilket vackert hus ni har!
Själv lever jag i ett ganska trist 90-tals hus... inte var det min husdröm ;)
Varma kramar Mimmi

Handgjorda drömmar sa...

Otroligt vackert hus ni har!!
Verandan var verkligen ljuvlig...
Marie

vitadrömmar & små kottar sa...

åååå så sött hus ni bor i, helt ljuvligt!!!
Vilken fin blogg du har oxå.
Kram från eleonor

Jenny sa...

Härliga bilder!
Ha det så skönt i trädgår´n, kram Jenny

Handgjorda drömmar sa...

Hej igen!
Tack för att du kikade in hos mig! Jag fick en hel massa inspiration här (vilket verkligen behövs just nu ;))
Lägger en länk till dig me så jag ser vad som händer här!
Kram marie

Piffa och Puffa sa...

Hej!
Jag måste fråga någon som har blogspot, precis som jag och såg då att även du har det. Jag skriver mina inlägg men då jag klickar på publicera händer ingenting. Har du någon aning om vad det är för fel?
Vilken härlig trädgård ni har. Här har vi liten trädgård med bara en massa ogräs. Den är nämligen inte planerad ännu eftersom vi flyttade in förra året. Destobättre utsikt har vi så jag får nöja mig med den än så länge. hoppas du kan hjälpa mig.
Kramar Anette

Designe sa...

Såå fint hus ni har! Även om vårt påminner om ert så har ni såå snygga fönster och fin entre och altan! :)