måndag 23 januari 2012

Skrivbord

Så här blev skrivbordet med vit färg. Jag målade med en vanlig vattenbaserad vit färg, något bruten. (Drog av kanterna med rakblad för att få lite liv i det också).

De gamla beslagen har jag skruvat tillbaka förutom ett som var helt trasigt. Ska beställa ett nytt. Tror jag hittat ett som motsvarar det gamla ganska bra.


Skulle vilja ha ett skrivbordsunderlägg. Tänker mig ett i ljust skinn med lite oregelbunden form. Vet inte om det finns något i den stilen men det var vad som dök upp i mitt huvud.Nu ska jag försöka byta ut soffan som dataplats ibland och sitta vid skrivbordet. Tror vi är många som sitter uppkrupna i soffan med laptopen i knät. Jag gillar i och för sig det också... Att kolla med ett öga på tvn om det är något halvbra eller surfa i reklampauserna. Känner ni igen er?

Ha det gott! Kram Anna

11 kommentarer:

HWITA DRÖMMAR sa...

Hej! Vilket vackert hus ni har! Läste om er fasadrenovering och undrar vilken färg ni har målat med, demidekk? Vi ska måla om vårt hus i sommar.../Maria

20-talshuset sa...

Hej Maria,
Tack för ditt inlägg! Ang färg på fasaden så hade husets tidigare ägare lämnat efter sig färgnyckeln. Det var fabrikat Alcro och en färgtyp som heter Stugfärg (tror den heter Bestå nu) och kulör Ljusgul 329. Så för att veta att vi fick samma nyans som resten av huset så höll vi oss till den. Men till alla vita detaljer som knutar och vindskivor mm så har vi använt Jotuns Demidekk bruten till S-0502-Y. (Demidekk sägs ju vara en mycket bra färg). Lycka till! :-) Anna

Photo by Maria sa...

Ett nästan likadant skrivbord har jag med, det står i ett av tjejernas rum just nu.. Och ett beslag fattas här med.. Vart har du hittat det du skall köpa?? Jag hittade en sida med nytillverkade men jag blev för snål, men får kanske beställa 5 nya i gammal stil ändå..

Kram Mia

Graadskan sa...

Så fint det blev! Vitt är aldrig fel, helt enkelt...

Har ett stort och mörkt ekskåp som jag funderar på att måla om till vitt. Kanske vore nåt?

Ha det gott!
Kram Camilla

vi i villa ville kulla sa...

Det blev ju lyckat!!Jättefint skrivbord!!!
Kramar Lotta

Jenny sa...

Vad fint skrivbordet blev Anna!

Kraam Jenny

Anonym sa...

Så snyggt det blev. Har också två gamla skrivbord som jag inte får måla, he he. Allt får man inte bestämma själv....tyvärr spegelskänken var också jättefin. Jag skulle nog måla den jag.
Ha en skön fredag
AC

Marianne sa...

Kanonfint blev det!
Du blir säkert sittandes där i reklampauserna från och med nu;)
Ha de så gott!
Marianne

Karin - BroHagen sa...

Vad lyckat! Skrivbordet blev verkligen jätte fint!

Parfymista sa...

Fint! Hoppas du hittar ett lämpligt skrivunderlägg. Det där blir ju en toppenfin dataplats.

ELLINOR sa...

Ååå, vilken inspirerande blogg och vad fint skrivbordet blev!
Mitt sensommmarprojekt är att äntligen slipa och måla ett gammalt fyndat ekskrivbord. Kul att se hur det kan bli när det är färdigt!

Kram Ellinor