onsdag 24 augusti 2011

Gladiolus och loppisfyndat bord
Nu i augusti så finns den fina Gladiolusen att köpa lite överallt. Jag har inte några i min egen trädgård så jag köper gärna ett knippe och sätter i vas. Jättefina tycker jag! ...och för liten peng.
Bordet, som jag fyndat på typ loppis, står tillfälligt i vårat verandarum. Bra att ha när det ska dukas till fest tänkte jag, men vill inte att det ska stå där till vardags. Gillade den grå färgen som det är målat i. Blir nog att måla om det ändå för skivorna som ligger i/under var tyvärr inte målade. Men kom på nu att man kanske ändå använder bordsduk då... Ja vi får se!
Ha en fortsatt fin vecka! Kram Anna

7 kommentarer:

Jenny sa...

Åh, vilket fint bord! Klart man har duk på vid såna tillfällen, annars kan du ju måla det när andan faller på ;) Men det är superfint som det är nu!
Underbara gladiolus!!
Kram Jenny

vi i villa ville kulla sa...

Underbart bord och dessutom hitta det på en loppis!!Vilken tur man kan ha då!!!
Önskar dej en mysig tisdag!
Kram Lotta =0)

KÄRLEKEN TILL INREDNING sa...

Jättefint bord! Kram Linda

Hildas hem - Sofia sa...

Bordet är jättefint! Jag gillar också ert staket - vi ska också bygga staket här så småningom och kommer att ha ett liknande.

Jag önskar dig en härlig dag!
Kram Sofia

Handgjorda drömmar sa...

Superfint bord!! Gillar verkligen färgen jättemycket. Kul med något annat än vitt. Märker själv att allt jag målar blir vitt, man skulle kanske testa grått!
Önskar dig en go helg!
Kram Marie

Johanna sa...

Åh vilket bord!!!! Jättefint!! Det är ju väldigt fint i sin gråa färg, klart du kan ha duk vid såna tillfällen när du måste lägga i skivorna!!
Ha en härlig helg!
Kram Johanna

Jane sa...

Ja grått är fint. Mn blir trött på att ha ALLT i vitt! Kram, Jane